Ποια ήταν η 50χρονη που πέθανε από την επίθεση τριών σκύλων στην αυλή του σπιτιού της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 20:32 Ποια ήταν η 50χρονη που πέθανε από την επίθεση τριών σκύλων στην αυλή του σπιτιού της

Η άτυχη γυναίκα, ήταν μητέρα δύο παιδιών και υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Άνθρωποι που την γνώριζαν στη Θεσσαλονίκη έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνη. Παραμένουν σε σοκ από τη φονική επίθεση που έκαναν τα σκυλιά…

Μια γυναίκα με διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο. Μια μητέρα αφοσιωμένη στα δύο παιδιά της. Ένας άνθρωπος συνήθως χαμογελαστός. Έτσι σκιαγραφούν την 50χρονη που μαρτύρησε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, όταν τρία σκυλιά βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού της και την κατασπάραξαν. Ο θάνατός της προήλθε από δάγκωμα στη μηριαία αρτηρία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Ο ιδιοκτήτης των ζώων έχει συλληφθεί. Υποστηρίζει ότι δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα που να τον κάνει να βγει για να δει πού βρίσκονταν τα σκυλιά του.

Η 50χρονη ήταν γνωστή στη Νεοχωρούδα και σε ολόκληρο το Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Αταμιάν. «Προσπαθούμε να βρούμε και να μαζέψουμε τα κομμάτια μας», είπε στη voria.gr ο κ. Αταμιάν, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος από τον χαμό της συνεργάτιδάς του. 

Την περιέγραψε ως μια γυναίκα της αδιάλειπτης προσφοράς και σημείωσε πως «είχε διατελέσει για αρκετά χρόνια πρόεδρος του κοινωνικού συλλόγου «Συνυπάρχω» και αγαπούσε τους συνανθρώπους, αγαπούσε να προσφέρει». Πρόσθεσε ακόμη πως η 50χρονη «έκανε φιλανθρωπίες, ήταν δοτική προς τον συνάνθρωπο και είχε όραμα για έναν καλύτερο κόσμο».

Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω τον σύζυγο και τα δυο παιδιά που είχαν αποκτήσει. Το ένα πηγαίνει στην Γ΄ Λυκείου, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της, σπουδάζει δημοσιογραφία. Ενδεικτική της προσφοράς και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης, λίγη ώρα πριν δεχτεί τη φονική επίθεση από τα σκυλιά.

«Τη ψυχή σου την ακούς; Τής κάνεις τα χατίρια; Ή προσπαθείς να την πείσεις ότι κάνει λάθος όταν εξανίσταται;  Ότι πρέπει να μείνει κι ας ουρλιάζει να την κάνει τρέχοντας; Δεν παραμυθιάζεται η ψυχή. Μην την υποτιμάς… Είναι η καθαρή σου αλήθεια. Άκουσέ την!».

Κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν «φρούριο» το σπίτι της άτυχης γυναίκας καθώς αυτό περιβάλλεται από μεγάλους τοίχους. Πιθανολογούν ότι τα σκυλιά βρήκαν κάποια σχισμή και δραπέτευσαν από τον δικό τους χώρο, πρην μπουν στην αυλή της γυναίκας και την κατασπαράξουν.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση