Εντοπίστηκε η 34χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Διαβατά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 10:13 Εντοπίστηκε η 34χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Διαβατά

Είχε εκδοθεί missing alert για τον εντοπισμό της από το Χαμόγελο του παιδιού.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Χρυσάνθης Μουχταροπούλου η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 3 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού η 34χρονη Χρυσάνθη Μουχταροπούλου, που είχε εξαφανιστεί από τις αρχές του μήνα από τα Διαβατά εντοπίστηκε χθες. Υπενθυμίζεται. ότι στις 3 Δεκεμβρίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει missing alert και είχε προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Χθες ένας πολίτης αναγνώρισε την αγνοούμενη και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017». Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, η ενήλικη να εντοπίστηκε έγκαιρα και έλαβε την υποστήριξη που χρειάζεται.

Σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Χαμόγελου του παιδιού.

Σημειώνεται ότι όπως είχε γίνει γνωστό η 34χρονη περιφερόταν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης κυρίως γύρω από το Ιπποκράτειο ωστόσο οι δικοί της δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν. Κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής την είχαν απεικονίσει να ζητά φαγητό. Η 34χρονη φέρεται να είχε εξαφανιστεί μετά από σοκ που είχε υποστεί λόγω εργασιακού bullying όπως είπαν οι δικοί της, με αποτέλεσμα να μετακομίσει από την Αθήνα και να επιστρέψει στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση