Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 13:12 Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη

Ο 31χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στις 7 Δεκεμβρίου, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Πρόκειται για τον Γιώργο Λυγγερίδη, ο οποίος υπηρετούσε στα ΜΑΤ και είχε καταγωγή από Σέρρες και Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος αστυνομικός δεν ήταν παντρεμένος αλλά είχε σύντροφο.

Ο 31χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που είχε εκδοθεί πριν πέντε μέρες, οι γιατροί περίμεναν να καθαρίσει ο οργανισμός του από τα κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να προχωρήσουν σε τεστ νευρολογικής λειτουργίας.

Ωστόσο, ο άτυχος αστυνομικός δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του αστυνομικού

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση