Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της εξαφανισμένης εγκύου είχε καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 22:48 Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της εξαφανισμένης εγκύου είχε καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 41χρονης εγκύου που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στο μικροσκόπιο έχει μπει το κινητό του συντρόφου της εξαφανισμένης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν πως υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, ο σύντροφος της εγκύου έχει καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Όπως δήλωσε η ίδια, μέχρι και σήμερα έχει κενά μνήμης και μετατραυματικό στρες. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση