Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Αναβάθμιση των ερευνών - Τι εξετάζουν οι αρχές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 10:55 Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Αναβάθμιση των ερευνών - Τι εξετάζουν οι αρχές

Κλιμάκιο της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής στο σημείο.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στην περιοχή του Μεσολογγίου. 

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετέχει πλέον και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, οι αρχές κάλεσαν τη μητέρα του προκειμένου να καταθέσει εκ νέου, καθώς έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 31χρονου, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης. 

Μεσολόγγι- Εξαφάνιση 31χρονου: Εξετάζεται και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας 

Σύμφωνα πληροφορίες της ΕΡΤ, εξαιτίας της περίπλοκης φύσης της υπόθεσης του Μεσολογγίου, δόθηκε εντολή από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταβεί άμεσα στο σημείο κλιμάκιο της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για συνεισφέρουν στις έρευνες στο σημείο. Αυτή η εξέλιξη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, αναδεικνύει και το ενδεχόμενο η υπόθεση να έχει να κάνει με εγκληματική ενέργεια, για αυτό το λόγο και η σχετική έρευνα. 

Το κλιμάκιο της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών θα εξετάσει ενδελεχώς όλα τα σημεία και τα στοιχεία που έχουν βρεθεί, ενώ ειδικές αναλύσεις αναμένονται από τα εργαστήρια της Αθήνας.

Μεσολόγγι - Εξαφάνιση 31χρονου: Ερευνάται ο 50χρονος 

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος φίλος του 31χρονου κυνηγού εξετάζεται συνεχώς από τους αστυνομικούς αν και σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουν διαπιστωθεί διαφορές μεταξύ αυτών που λέει, σε σχέση με τα στίγματα, τα οποία έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές από τα ευρήματα.

Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να επικαλείται και κενά μνήμης. Όπως έχει ήδη καταθέσει ο 50χρονος, την ημέρα της εξαφάνισης του 31χρονου τον είχε πάρει με το αυτοκίνητό του και μετά από περίπου 10 λεπτά, τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο 31χρονος τού είπε ότι εκεί θα συναντούσε ένα φίλο του και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν.

Τα κενά στην κατάθεσή του αφορούσαν τόσο τους χρόνους όσο και τη διαδρομή που υποστηρίζει πως ακολούθησε, ενώ στην κατοχή των αρχών είναι και υλικό από κάμερες ασφαλείας , οι οποίες κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του. Αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να ρίξει φως στη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ της εξαφάνισης.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του 31χρονου, ο 50χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον αγνοούμενο, με τον ίδιο να αναφέρει στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε του το είχε επιστρέψει πριν από τα Χριστούγεννα.

 

 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση