Μεσολόγγι: «Οι ελπίδες μηδενίζονται – Τα δανεικά χρήματα τον σκότωσαν» λέει η αδερφή του 30χρονου Μπάμπη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 23:12 Μεσολόγγι: «Οι ελπίδες μηδενίζονται – Τα δανεικά χρήματα τον σκότωσαν» λέει η αδερφή του 30χρονου Μπάμπη

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι που συνεχίζει να αγνοείται.

Στη μάχη για να βρεθεί ο 30χρονος Μπάμπης στο Μεσολόγγι ρίχθηκαν πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, δύτες και σαρώνουν την περιοχή για δέκατη ημέρα, από το παλαιό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου μέχρι και τον κάμπο του Ευηνοχωρίου και αυτό γιατί εκεί ήταν τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη.

Αναφορικά με τον 50χρονο κρεοπώλη, από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει πως μετά τη συνάντηση με τον 30χρονο, επικοινώνησε με διάφορα άτομα προτού του πάρουν το κινητό του οι Αρχές.

Σημαντικό όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star για την εξέλιξη της έρευνας θεωρείται ο εντοπισμός αυτών των ατόμων, γιατί μπορεί μέχρι τότε να θυμόταν τι έκανε την κρίσιμη μία ώρα μετά την εξαφάνιση του νεαρού και να το έχει πει κάπου, αφού μέχρι τώρα λέει ότι δεν μπορεί να απαντήσει γιατί έχει κενά μνήμης.

Στο Star μίλησε και η αδερφή του 20χρονου που τονίζει πως «δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βλάψει τον εαυτό του. Μετά από δέκα ημέρες, οι ελπίδες μας να ζει μηδενίζονται. Πιστεύω ότι τα δανεικά χρήματα ήταν που τον σκότωσαν. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και είχε μαζί την καραμπίνα. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν κάτι.

Όχι απαραίτητα ότι εμπλέκονται αλλά ότι έχουν κάτι ακούσει. Και χθες κάτι άκουσα, για ένα ηχητικό ντοκουμέντο και έψαχνα όλη τη μέρα ποιος το έχει αυτό το ηχητικό. Όλα συζητιούνται εδώ. Όλα μαθαίνονται. Ζητάω όποιος γνωρίζει, να μιλήσει. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα κάτι αντίστοιχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί έστω η σορός του αδερφού μου».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση