Πειραιώς: Δεύτερος κύκλος ενημέρωσης στους βουλευτές της ΝΔ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 19:45 Πειραιώς: Δεύτερος κύκλος ενημέρωσης στους βουλευτές της ΝΔ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο δεύτερος κύκλος ενημέρωσης στους βουλευτές της ΝΔ για τα ομόφυλα ζευγάρια στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην οδό Πειραιώς.

Στο Μοσχάτο, σύμφωνα με το  iefimerida.gr, προσήλθαν οι βουλευτές που το επίθετό τους ξεκινά από Λάμδα, ανάμεσά τους και ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος δήλωσε ότι πείστηκε από τον πρωθυπουργό και μετέβαλε στάση, ως εκ τούτου θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο.

 

Την ενημέρωση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τα ομόφυλα ζευγάρια έχει αναλάβει σήμερα ο Κωστής Χατζηδάκης. Πρώτη στα γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς, έφτασε η βουλευτής Ευρυτανίας, Θωμαΐς Οικονόμου, η οποία δήλωσε ότι “διαφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα”.

Προβληματισμένη εμφανίστηκε η βουλευτής Κορινθίας, Μαριαλένα Σούκουλη, ενώ ο βουλευτής Βοιωτίας Λευτέρης Κτιστάκης, ο οποίος θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο, ανέφερε ότι “περιμένουμε να ενημερωθούμε για τα νομικά ζητήματα”.

Είμαστε όλο και πιο αισιόδοξοι, ο διάλογος κερδίζει”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση