Βούλα: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που αυτοκίνητο μπουκάρει σε βενζινάδικο και διαλύει τις αντλίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 23:38 Βούλα: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που αυτοκίνητο μπουκάρει σε βενζινάδικο και διαλύει τις αντλίες

Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε βενζινάδικο στην Άνω Βούλα, αφού πρώτα έκανε μια «τρελή» πορεία μέχρι να καταλήξει εκεί.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δημοσίευσε το MEGA, φαίνεται το αυτοκίνητο την ώρα που μπαίνει στο βενζινάδικο στην Βούλα, στην οδό Καραμανλή, γύρω στις 3:10 τα ξημερώματα της Τρίτης (16.01.2024).

Το αυτοκίνητο γλίστρησε στον βρεγμένο δρόμο χτύπησε στο κράσπεδο και ανέβηκε με την όπισθεν στο πεζοδρόμιο. Ακολούθησε τρελή πορεία, παρασύροντας ό,τι βρίσκει μπροστά του.

Στη συνέχεια έπεσε πάνω σε κουτιά φύλαξης δεμάτων βάρους σχεδόν τεσσάρων τόνων τα οποία πέταξε και τα διέλυσε. Η τρελή πορεία κατέληξε πάνω στις αντλίες, τις οποίες επίσης διέλυσε.

Ευτυχώς το πρατήριο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Σύμφωνα με μαρτυρίες, από το πολυτελές αυτοκίνητο βγήκαν 3 νεαροί άνδρες χωρίς εμφανή τραύματα.

Μόλις συνήλθαν, άφησαν το διαλυμένο αυτοκίνητο στο κατεστραμμένο πρατήριο και έφυγαν περπατώντας.

Στο πρατήριο υπήρχε σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σταθμών βενζίνης, το οποίο και απέτρεψε πιθανή έκρηξη μετά την σφοδρή σύγκρουση στις αντλίες.

Το αμάξι είχε ρουμάνικες πινακίδες και σε αυτό βρέθηκαν άδεια μπουκάλια ποτών και εργαλεία στο πορτ μπαγκάζ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση