Χανιά: Σύλληψη και πρόστιμο 200.000 ευρώ σε γυναίκα που είχε 77 γάτες και 10 σκύλους στο σπίτι της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 10:52 Χανιά: Σύλληψη και πρόστιμο 200.000 ευρώ σε γυναίκα που είχε 77 γάτες και 10 σκύλους στο σπίτι της

Οι καταγγελίες οδήγησαν στη σύλληψη της γυναίκας στα Χανιά, που τώρα καλείται να πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο για τις γάτες και τα σκυλιά, που είχε στην αυλή του σπιτιού της…

Η γυναίκα στα Χανιά δήλωσε ότι λάτρευε τις γάτες και τα σκυλιά που είχε σε κλουβιά στην αυλή του σπιτιού της, όμως οι εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, έφεραν το τσουχτερό πρόστιμο. Η 58χρονη συνελήφθη, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα και πλέον σκέφτεται πώς θα πληρώσει τα 200.000 ευρώ που της επιβλήθηκαν. Οι καταγγελίες σε βάρος της, έγιναν από μέλη φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής, που ζήτησαν την επέμβαση των αρμόδιων αρχών, για να σταματήσει το βασανιστήριο των ζώων.

Στη σύλληψη μίας 58χρονης γυναίκας για παραβάσεις της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου του 2024 οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης στα Χανιά. Η 58χρονη είχε σε κλουβιά στην αυλή του σπιτιού της 77 γάτες και 10 σκύλους τα οποία διαβιούσαν σε τραγικές συνθήκες.

Σε βάρος της Χανιώτισσας επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Συγκεκριμένα 177.100 ευρώ για τις γάτες και 22.100 ευρώ για τους σκύλους που είχε.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Χανίων καθώς και φιλοζωικές οργανώσεις των Χανίων προκειμένου τα ζώα να υιοθετηθούν από υπεύθυνες οικογένειες.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση