Κρήτη: Κατέληξε η 59χρονη γυναίκα από το τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Δίνει μάχη στη ΜΕΘ το 2χρονο εγγονάκι της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 09:18 Κρήτη: Κατέληξε η 59χρονη γυναίκα από το τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Δίνει μάχη στη ΜΕΘ το 2χρονο εγγονάκι της

Την τελευταία της πνοή άφησε η 59χρονη οδηγός του ΙΧ - Κρίσιμες ώρες για το δίχρονο αγοράκι - Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγείται ο οδηγός του βαν

Τραγική δυστυχώς κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΒΟΑΚ, στο ύψος της Λυγαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 59χρονη οδηγός του οχήματος, με καταγωγή από τις Αγίες Παρασκιές, άφησε δυστυχώς την τελευταία της πνοή στις 04.00 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα είχε απεγκλωβιστεί από το όχημα βαρύτατα τραυματισμένη.

Το τροχαίο, όπως έγραψε το Cretalive έγινε την ώρα που στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς, όταν ένα μινι-βαν που οδηγούσε ένας 38χρονος  υπήκοος Συρίας, βγήκε εκτός πορείας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η άτυχη 59χρονη και μια 30χρονη γυναίκα με το δύο ετών αγοράκι της. Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα με το μωρό της βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του ΙΧ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το αγοράκι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά  ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 38χρονος Σύρος συνελήφθη και κρατείται με εισαγγελική εντολή προκειμένου να οδηγηθεί την Δευτέρα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση