Επεισόδια από κουκουλοφόρους με μολότοφ και καμένους κάδους έξω από τη Νομική

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 17:54 Επεισόδια από κουκουλοφόρους με μολότοφ και καμένους κάδους έξω από τη Νομική

Επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις μετά το τέλος του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.

Επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Πέμπτης (8/2) γύρω από τη Νομική, στο κέντρο της Αθήνας, μετά το τέλος του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.

Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ προς αστυνομικές δυνάμεις στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Σίνα, δίπλα στο κτίριο της Νομικής.

Δείτε βίντεο:

Νωρίτερα σύμφωνα με το protothema.gr, στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας βρέθηκαν φοιτητές που μετέχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά της ίδρυσης μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων.

Λίγο μετά τις 16:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας. Νωρίτερα, είχαν κλείσει Σταδίου και Πανεπιστημίου. από το ύψος της οδού Αμερικής, όπως και η Ακαδημίας. 

Στο κτίτιο της Νομικής βρέθηκαν φοιτητές για να πραγματοποιήσουν πανελλαδικό συντονιστικό γενικών συνελεύσεων για το μέλλον των κινητοποιήσεων. Έξω από τη σχολή παρέμναν κάποια άτομα ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονταν στη Σίνα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλλητήριο μετείχαν τουλάχιστον 15.000 άτομα. 
[Πορεία φοιτητών ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων (2)]

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση