Σε Θεσσαλονίκη και Βελιγράδι το Σάββατο ο Χρήστος Σταϊκούρας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 16:04 Σε Θεσσαλονίκη και Βελιγράδι το Σάββατο ο Χρήστος Σταϊκούρας

Ταξίδι την Κυριακή με το τρένο υψηλών ταχυτήτων SOKO…

Αύριο, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 10:00 π.μ. ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, θα απευθύνει ομιλία στην εκδήλωση: «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», που συνδιοργανώνουν η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

Το απόγευμα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα μεταβεί στο Βελιγράδι για συνομιλίες με τον Σέρβο ομόλογό του, Goran Vesic και ξενάγηση στον Πύργο Νεμπόϊσα, τόπο μαρτυρίου του Ρήγα Φεραίου και σερβικό τοπόσημο, στην ανακαίνιση του οποίου συνέβαλε με πόρους το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, ο κ. Σταϊκούρας θα ταξιδέψει, συνοδεία του κ. Vesic, στο Νόβι Σαντ της επαρχίας Βοϊβοντίνα στη βόρεια Σερβία, με το τρένο υψηλών ταχυτήτων SOKO.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση