Σκοτώθηκε δίπλα στο 9χρονο παιδί του - Συγκλονιστικά στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 11:06 Σκοτώθηκε δίπλα στο 9χρονο παιδί του - Συγκλονιστικά στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 30 ετών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τετάρτης (20/3) γύρω στις 22:00 το βράδυ στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Το δυστύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το όχημα προσέκρουσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες και απο τα χτυπήματα ο οδηγός τραυματίστηκε δυστυχώς θανάσιμα.

Ο 30χρονος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και το μόλις 9 ετών παιδί του, το οποίο τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Οι Αρχές διενεργούν έρευνα για τις αιτίες του τροχαίου δυστυχήματος.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Βραδινές ώρες χθες (20-03-2024) στο 25ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό ανήλικου ημεδαπού – συνεπιβάτη του οχήματος (γιος του 30χρονου).

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση