ΚΚΕ: Οι παραιτήσεις δύο υπουργών δεν αλλάζουν τα παζάρια της κυβέρνησης με τα επιχειρηματικά συμφέροντα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 21:17 ΚΚΕ: Οι παραιτήσεις δύο υπουργών δεν αλλάζουν τα παζάρια της κυβέρνησης με τα επιχειρηματικά συμφέροντα

Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις παραιτήσεις των Παπασταύρου, Μπρατάκου.

«Οι παραιτήσεις δύο υπουργών της κυβέρνησης -και μάλιστα από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού- δεν αλλάζουν ούτε στο ελάχιστο την ουσία: Αφενός τις αδιαμφισβήτητες σχέσεις και τα παζάρια της κυβέρνησης και των αστικών κομμάτων με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, όσο κι αν όλα αυτά βαφτίζονται "κοινωνικές συναναστροφές", αφετέρου το ανέκδοτο των ημερών, ότι δήθεν τα "οργανωμένα συμφέροντα" πολεμούν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος στο σχόλιό του.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση