Χιονοστιβάδα παρέσυρε παρέα που έκανε snowboard στα Γρεβενά! Χαροπαλεύει ένας 30χρονος από την Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 15:39 Χιονοστιβάδα παρέσυρε παρέα που έκανε snowboard στα Γρεβενά! Χαροπαλεύει ένας 30χρονος από την Αθήνα

Η απόφαση της παρέας των snowboarders, να μπουν στο κλειστό χιονοδρομικό της Βασιλίτσας για να κάνουν το αγαπημένο τους σπορ, εξελίχθηκε σε θρίλερ!

Το πρωί, κατά τη διάρκεια της κατάβασης, παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα! Το αποτέλεσμα είναι ένας 30χρονος από την Αθήνα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με το το kozan και το greveniotis, το χιονοδρομικό ήταν κλειστό και η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard, εκτός πίστας, σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο». Η χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε, παρέσυρε δύο μέλη της παρέας, ένα εκ των οποίων χτύπησε πάνω σε δέντρο. Ο τραυματίας, έχοντας πολύ χαμηλό σφυγμό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου οι γιατροί, μέχρι κι αυτή την ώρα δίνουν μάχη  να τον κρατήσουν στην ζωή.

 

Από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστό το περιστατικό, κινητοποιηθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Πηγή: kozan.gr, greveniotis, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση