Καταγγέλλουν σημεία παγίδες για παιδιά (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 10:56 Καταγγέλλουν σημεία παγίδες για παιδιά (ΦΩΤΟ)

Σε οδό Ζακύνθου και Άνω Καλύβια…

Δύο διαφορετικές καταγγελίες λάβαμε στο LamiaReport για επικίνδυνα σημεία όπου παίζουν - και έχουν χτυπήσει - μικρά παιδιά.

Οι πάνω φωτογραφίες είναι από την οδό Ζακύνθου που, όπως μας έγραψαν, ένα παιδάκι με το ποδήλατο του χτύπησε πάνω στην σήτα και στη συνέχεια έφυγε από κάτω σε ύψος 5 μέτρων!

Μάλιστα αναφέρει η καταγγελία ότι επανειλημμένως έχουν ενημερώσει το Δήμο που αρκέστηκε μόνο στο να βγάλει φωτογραφίες.

Τραυματισμό παιδιού όμως είχαμε και στην πλατεία των Άνω Καλυβίων, σύμφωνα με άλλη καταγγελία αναγνώστριας.

Όπως μας γράφει:

«Μη έχοντας που αλλού να απευθυνθώ και να εισακουστώ σας στέλνω αυτό το email.

 Παρακάτω θα δείτε την κατάσταση που επικρατεί στη μεγαλύτερη πλατεία των Καλυβίων και συγκεκριμένα στα πάνω Καλύβια. Σε αυτήν την πλατεία καθημερινά βρίσκονται περίπου 50 παιδιά, άλλα με τους γονείς τους άλλα χωρίς και κινδυνεύουν να πέσουν, να καρφωθούν από τα σίδερα τα σκουριασμένα που προεξέχουν η να χτυπήσουν απο τα πλακάκια που έχουν ξεκολλήσει, παντου σκουπίδια, δέντρα ξεραμένα εδώ και χρόνια, μια Πλατεία παρατημένη στο έλεος. Ας μην αναφέρω τα παγκάκια που υπήρχαν και πάρθηκαν από τις δημοτικές αρχές εδώ και 4 χρόνια για να αντικατασταθούν αλλά χάθηκαν κάπου στο δρόμο..Οπότε ως γονείς δεν έχουμε κάπου να ακουμπήσουμε όταν συνοδεύουμε τα παιδιά μας με το φόβο ότι μπορεί και να χτυπήσουν!

Μια τόσο μεγάλη έκταση και πουθενά μια κούνια έστω.

Μια φωτογραφία παρακάτω ίσως δεν σας περάσει απαρατήρητη μιας και πρόκειται για ένα από τα παιδιά που χτύπησαν πρόσφατα.

Άραγε αυτή τη φορά θα μας ακούσει κανείς

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση