Άγιος Κωνσταντίνος: Προσοχή κίνδυνος!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 19:51 Άγιος Κωνσταντίνος: Προσοχή κίνδυνος!

Αυτοκίνητα μπαίνουν ανάποδα στην παραλιακή στο ρεύμα προς Άγιο Κωνσταντίνο…

Διαβάστε τι μας έστειλε αναγνώστης από τον Άγιο Κωνσταντίνο σχετικά με τη σήμανση στη διαχωριστική νησίδα στην κεντρική είσοδο - έξοδο του Αγίου Κωνσταντίνου στην παλαιά εθνική οδό, που αποτελεί παγίδα για όσους εξέρχονται από το χωριό και θέλουν να πάνε προς Καμένα Βούρλα.

«Καθημερινά σχεδόν, όσοι διαμένουμε στην παραλιακή οδό του Αγίου Κωνσταντίνου - στην παλαιά εθνική οδό - γινόμαστε μάρτυρες αυτοκινήτων που πηγαίνουν ανάποδα χρησιμοποιώντας το ρεύμα προς Άγιο Κωνσταντίνο για να φύγουν προς Καμένα Βούρλα.

Το συγκεκριμένο ‘’λάθος’’ που μπορεί να κοστίσει ζωές, κάνουν αποκλειστικά όσοι έρχονται μέσα από το χωριό - και προφανώς δε γνωρίζουν το μέρος - θέλοντας να φύγουν προς Καμένα. Αιτία η ελλιπής σήμανση, σε έναν δρόμο που εξαιτίας της κλίσης που υπάρχει στο σημείο κατά κάποιον τρόπο κρύβεται η σωστή λωρίδα που πρέπει να ακολουθήσουν.

Υπάρχουν βράδια που έχω δει και δύο και τρία αυτοκίνητα να πηγαίνουν λάθος και μάλιστα σε έναν δρόμο που κάποιοι αναπτύσσουν αφύσικα μεγάλες ταχύτητες.

Το ότι δεν έχουμε θρηνήσει θύματα, είναι μάλλον θέμα τύχης και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. Χρειάζεται άμεση επέμβαση να γίνει καλύτερη οριοθέτηση της νησίδας και να τοποθετηθεί ένα μεγαλύτερο σήμα που να μην επιτρέπει σε κανέναν οδηγό να αξιολογήσει λάθος ποια νησίδα θα ακολουθήσει…»

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση