Καταγγελία για κακή συμπεριφορά και έλλειψη γιατρών στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 14:08 Καταγγελία για κακή συμπεριφορά και έλλειψη γιατρών στο Νοσοκομείο Λαμίας

Το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενής μου έκοψε το χέρι του με αλυσοπρίονο και τον μεταφέραμε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας περί τις 14:30’.

Παρά την αιμορραγία και τη σοβαρότητα του τραυματισμού, ο άνθρωπος περίμενε τουλάχιστον 5 ώρες μέχρι να του γίνουν ράμματα και τελικά να αποχωρήσει στις 20:30’ το βράδυ.

Θέλω να καταγγείλω την έλλειψη προσωπικού αλλά και την άσχημη συμπεριφορά όλων όσων βρισκόντουσαν στα Επείγοντα τη συγκεκριμένη βάρδια. Από τον υπάλληλο security μέχρι τις νοσοκόμες και τις νοσηλεύτριες. Εξαίρεση ο ένας και μοναδικός γιατρός ορθοπεδικός που φαίνεται να μην προλάβαινε κατά που να κάνει.

Το Νοσοκομείο μας υποτίθεται εξυπηρετεί τρεις νομούς και χιλιάδες πολίτες. Αν υπάρξουν μέρες με περισσότερα και πιο σοβαρά περιστατικά, πως θα αντιμετωπιστούν; Πολύ φοβάμαι ότι οι ασθενείς θα αφεθούν στην τύχη τους όπως ο άνθρωπός μου που περίμενε με τις ώρες αιμόφυρτος για μια αυτονόητη ιατρική πράξη.

Αναγνώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση