«Καλά υπάρχει κράτος ή ο καθένας κάνει ότι θέλει;»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 17:34 «Καλά υπάρχει κράτος ή ο καθένας κάνει ότι θέλει;»

Επώνυμη καταγγελία από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Άγναντης Γιάννη Παπασταμάτη για την πολύωρη διακοπή ρεύματος που έγινε απροειδοποίητα, σύμφωνα με τον ίδιο, στην περιοχή, που άφησε χωρίς θέρμανση αλλά και χωρίς οξυγόνο ηλικιωμένους συμπολίτες του.

«Καλά υπάρχει κράτος ή ο καθένας κάνει ότι θέλει; Σήμερα μείναμε από το πρωί μέχρι το μεσημέρι χωρίς ρεύμα με τις θερμοκρασίες να είναι στο μηδέν και ορισμένοι ηλικιωμένοι που έχουν ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα δεν μπορούσαν να ζεσταθούν.

Το χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχουν κι ασθενείς με οξυγόνο, που δε γίνεται να  μείνουν χωρίς ρεύμα, όχι τόσες ώρες.

Εγώ προσωπικά δεν ενημερώθηκα από κανέναν για τη διακοπή και ξαφνικά οι συγχωριανοί μου με ρωτούσαν τι ακριβώς είχε συμβεί και πόσες ώρες έρεπε να μείνουμε χωρίς ρεύμα. Καλά, όποιος θέλει απλά κατεβάζει έναν διακόπτη σε αυτή τη χώρα, χωρίς να ενδιαφέρεται αν πεθάνει κάποιος από τις ενέργειές του. Και επιπλέον δεν επεμβαίνει κανείς...».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση