Προβληματική η λειτουργία του ταμείου στο Δημοτικό Θέατρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 11:23 Προβληματική η λειτουργία του ταμείου στο Δημοτικό Θέατρο

«Προβληματική η λειτουργία του ταμείου Δημοτικού Θεάτρου στην παράσταση "Η καρδιά της Βασσιλοπούλας"

Η παράσταση του Σαββάτου θα άρχιζε στις 6μμ. Παρόλο το τσουχτερό κρύο και την βροχή είχε συρρεύσει πλήθος κόσμου με τα μικρά παιδιά του. Στο ταμείο είχε σχηματιστεί ουρά τουλάχιστον 50μ για παραλαβή εισιτηρίων είτε μέσω κράτησης ή μη. Στις 6.05 ο ταμίας ανέφερε σε κάθε άτομο που έφτανε στο ταμείο ότι δεν υπάρχουν εισιτήρια εκτός κράτησης. Και μου γεννιούνται τα ερωτήματα:

Γιατί δεν λάμβαναν υπόψιν τις κρατήσεις μέχρι κάποια λογική ώρα; Γιατί δεν ανακοίνωσαν σε όλο τον κόσμο που περίμενε στην ουρά μες στο κρύο, να προηγηθούν αυτοί με τις κρατήσεις; Γιατί μετά από διαμαρτυρίες έφτασε η ώρα 6.15' για να πουν, να μπουν άμεσα όσοι απέμειναν στο ταμείο; Γιατί να αναγκαστούν να φύγουν τόσες οικογένειες με κλαμένα παιδάκια ενώ εντέλλει στον χώρο των θεατών μέτρησα τουλάχιστον 20 κενές θέσεις;

Δυστυχώς πρέπει να γίνει καταγγελία για να εφαρμοστεί το αυτονόητο ως προς την κράτηση εισιτηρίων: Ότι αυτή λαμβάνεται υπόψιν μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα. Εαν καθυστερήσει αυτός με την κράτηση, η θέση πηγαίνει σε κάποιον χωρίς κράτηση.

Προσωπικά, αν ξανα-αντιμετωπίσω αυτό το φαινόμενο. δε θα ξανα-παραβρεθώ σε παράσταση του δημοτικού θεάτρου».

Αναγνώστρια

Προσαρμοσμένη αναζήτηση