Το "Ευχαριστώ" της Οικογένειας του Σάκη Νούσα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 12:00 Το "Ευχαριστώ" της Οικογένειας του Σάκη Νούσα

Διαβάστε το ευχαριστήριο της Οικογένειας του γνωστού Λαμιώτη δικηγόρου Σάκη Νούσα που έφυγε από τη ζωή.

«Αισθανόμαστε  βαθιά υποχρέωση ,  από καρδιάς , να  εκφράσουμε τις  ευχαριστίες μας  σε όλους τους    γιατρούς   νοσηλευτές , υπηρετούντες στο ΕΚΑΒ και γενικά σε ολόκληρο το προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας  και σε έναν –έναν ξεχωριστά ,για την αμέριστη φροντίδα, τις ανιδιοτελείς  ακούραστες υπηρεσίες που προσέφεραν , αλλά και το απαράμιλλο ήθος  με το οποίο  προσέγγισαν τον άνθρωπό μας  τα τελευταία χρόνια  που με αξιοπρέπεια  έδωσε  μια άνιση μάχη .

Εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο  το  δικό του μεγάλο ευχαριστώ  που  και ο ίδιος θα τους έλεγε , για την   συμπαράσταση, την παροχή κάθε δυνατής ιατρικής  βοήθειας και φροντίδας , αλλά και για το μεγαλείο της ψυχής, την ανθρωπιά ,την ευγένεια και τον δικό τους    ακούραστο και διαρκή αγώνα , που έδωσαν μαζί του  μέχρι το τέλος.

Ευγνώμονες ευχαριστίες  στους  λαμπρούς επιστήμονες γιατρούς  του Νοσοκομείου μας κ.κ Προβατοπούλου, Λαζάρου, Μακρή, Παπαδημητρίου , Λιάκο, Κατσαρέλη, Κυριακάκη, Γουβάλα, Πέμπα, και όλους ανεξαίρετα, για τις υπεράνθρωπες  προσπάθειές τους  και τις υπηρεσίες που προσέφεραν, υπερβαίνοντες πολλές φορές τον εαυτό τους.

Τέλος αισθανόμαστε  βαθιά υποχρέωση ,  από   καρδιάς   , να  εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας  σε όλους τους    γιατρούς τους νοσηλευτές και το προσωπικό, (ιδιαιτέρως την κ. Ευθυμιοπούλου) , της ογκολογικής κλινικής του Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ και ξεχωριστά τον καθηγητή ογκολογίας  κ. Μπάμια και Κυριαζόγλου για την επιστημοσύνη που περιέβαλλαν τον Σάκη μας, κερδίζοντας ουσιαστικά από την πλευρά τους τη δική τους μάχη».

Με βαθύ σεβασμό
Ελπίδα Νούσα – Άκης Νούσας

YΓ: Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχθυθεί οικονομικά το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

ΓΕΝΙΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΙBAN: GR8701103960000039629625276

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση