Κύπρος: Ώρες αγωνίας για δύο 11χρονους μαθητές – Μαρτυρίες για αρπαγή από άνδρα μπροστά από το σχολείο τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 11:13 Κύπρος: Ώρες αγωνίας για δύο 11χρονους μαθητές – Μαρτυρίες για αρπαγή από άνδρα μπροστά από το σχολείο τους

Δύο 11χρονοι μαθητές αγνοούνται από το πρωί, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, στην εξαφάνιση των δύο αγοριών φέρεται να εμπλέκεται άνδρας ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι.

Ο άνδρας φέρεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου. Μάλιστα κάποιοι άλλοι μαθητές μεταφέρουν τα λόγια που ανέφερε ο άνδρας προς τα δύο παιδιά προτού τα επιβιβάσει στο όχημά του, με αυτόν να φέρεται να λέει για να τα πείσει να επιβιβασθούν: «Ελάτε να μεταφέρουμε κάποια βιβλία». Το περιστατικό από άλλους μαθητές στους δασκάλους τους στο σχολείο, οι οποίοι είχαν πλήρη άγνοια για οποιαδήποτε μεταφορά βιβλίων, οπότε και ξεκίνησε η έρευνα και καταγγελία του περιστατικού.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ από την πρώτη σχεδόν στιγμή ετέθη σε λειτουργία το γραφείο διαχείρισης κρίσεων της Αστυνομίας, ενώ ελικόπτερο της Αστυνομίας συμβάλλει στις έρευνες για εντοπισμό του γκρίζου οχήματος του φερόμενου ως απαγωγέα, διεξάγοντας έρευνες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, αλλά και σε παράπλευρους αυτοκινητοδρόμους που συνδέουν τις πόλεις της Κύπρου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Στο δημοτικό σχολείο και ο Υπουργός Παιδείας

Σύμφωνα με το Sigmalive, στο σχολείο κατευθύνεται και ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, απευθύνοντας έκκληση σε όποιονδήποτε γνωρίζει ή υποπτεύεται οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να καλέσει άμεσα στο 1460.

πηγή: newsit.com.cy

Προσαρμοσμένη αναζήτηση