Αεροσκάφος των ΗΠΑ σχεδίασε ανδρικό μόριο στον αέρα κοντά σε ρωσική βάση στη Συρία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 15:38 Αεροσκάφος των ΗΠΑ σχεδίασε ανδρικό μόριο στον αέρα κοντά σε ρωσική βάση στη Συρία

Το σχέδιο που δημιουργήθηκε με την πτήση του μαχητικού αποτυπώθηκε στο Flight Radar.

Το πλήρωμα ενός αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους πραγματοποίησε πολλαπλούς ελιγμούς κοντά σε ρωσική βάση στη Συρία το βράδυ της Τρίτης.

Το αποτέλεσμα αυτών των ελιγμών του αεροσκάφους ανεφοδιασμού KC-135 Stratotanker ήταν να σχεδιαστεί ένα ανδρικό μόριο στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κύπρο και τη Συρία, σύμφωνα με τα δεδομένα του Flightradar24.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η ναυτική βάση του Ταρτούς στη Συρία η οποία ελέγχεται από τους Ρώσους.

Το αμερικανικό αεροπλάνο που απογειώθηκε από την Κρήτη, δεν είναι σαφές ακόμη αν σηκώθηκε με σκοπό να ανεφοδιάσει μαχητικά αεροσκάφη ή αν μόνο στόχος ήταν να κάνει το εν λόγω σχήμα στον ουρανό. 

Με πληροφορίες από Politico

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση