Βρετανία: Ανάσυρση ατόμων από παγωμένη λίμνη -Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 20:32 Βρετανία: Ανάσυρση ατόμων από παγωμένη λίμνη -Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Αρκετοί άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ανασύρθηκαν από λίμνη στο Σόλιχαλ της Μεγάλης Βρετανίας όπου οι θερμοκρασίες τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Η αστυνομία των West Midlands επιβεβαίωσε ότι ένας «αριθμός ανθρώπων» ανασύρθηκε από μια λίμνη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από υποθερμία. Σε tweet της, η αστυνομία περιέγραψε την κατάστασή τους ως «κρίσιμη».

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στον τόπο ενός σοβαρού περιστατικού στο «Babbs Mill Park», στον Fordbridge Road στην περιοχή Kingshurst, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δημοσιευτεί από την αστυνομία, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για τον αριθμό των ανθρώπων που βρέθηκαν στη λίμνη και τα αίτια του συμβάντος.

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση