Εξάχρονη ζήτησε και πήρε από τις αρχές άδεια για μονόκερο- Οι όροι που πρέπει να τηρήσει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 09:58 Εξάχρονη ζήτησε και πήρε από τις αρχές άδεια για μονόκερο- Οι όροι που πρέπει να τηρήσει

Μέχρι να βρει, η αρμόδια υπηρεσία της στέλνει ένα λούτρινο μονόκερο

Η Μάντλιν μπορεί να κρατήσει έναν μονόκερο στην πίσω αυλή του σπιτιού της, αν καταφέρει να βρει έναν. Μάλιστα, εξασφάλισε και την απαραίτητη άδεια για αυτό, από τις αρμόδιες αρχές του Λος Άντζελες. 

Το εξάχρονο κορίτσι- που κατά τα φαινόμενα λατρεύει τους μονόκερους- επέδειξε προνοητικότητα, αλλά και υπευθυνότητα, κάτι που επαίνεσε η υπηρεσία του Λος Άντζελες για τη φροντίδα των ζώων. Η Μάντλιν έστειλε επιστολή στην υπηρεσία, ζητώντας τους μια άδεια για να κρατήσει έναν μονόκερο στο σπίτι της, σε περίπτωση που καταφέρει να βρει έναν. 

«Αγαπητή κομητεία του Λος Άντζελες. Θα ήθελα την έγκρισή σας για να έχω έναν μονόκερο στην πίσω αυλή, αν μπορέσω να βρω έναν. Παρακαλώ, στείλει μου απαντητική επιστολή», έγραψε η μικρή στο σημείωμα που ανάρτησε στο Facebook η αρμόδια υπηρεσία. 

Από την υπηρεσία της έστειλαν τη σχετική άδεια και όχι μόνο. Έστειλαν στην Μάντλιν ένα λούτρινο μονόκερο, για να έχει όσο συνεχίζει την έρευνά της, επειδή «είναι πολύ σπάνιοι». 


Επιπλέον, η υπηρεσία ενημέρωσε την 6χρονη τους όρους που θα πρέπει να τηρεί ως «κηδεμόνας» ενός μονόκερου. Έτσι, το πλάσμα θα πρέπει να έχει τακτική πρόσβαση σε «ηλιαχτίδες, φεγγαραχτίδες και ουράνια τόξα» και να το ταΐζει με καρπούζι- «μία από τις αγαπημένες του λιχουδιές»- τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Επίσης, θα πρέπει να γυαλίζει τον μονόκερο με ένα μαλακό πανί, τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, ενώ εάν τυχόν χρησιμοποιήσει χρυσόσκονη, θα πρέπει να είναι μη τοξική και βιοδιασπώμενη, για την προστασία της υγείας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση