Πέθανε και ο 6χρονος που είχε πέσει στην παγωμένη λίμνη στο Μπέρμιγχαμ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 22:43 Πέθανε και ο 6χρονος που είχε πέσει στην παγωμένη λίμνη στο Μπέρμιγχαμ

Το 6χρονο αγοράκι στη Βρετανία, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από την Κυριακή, όταν έπεσε σε  παγωμένη λίμνη στην κεντρική Αγγλία, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Άλλα τρία αγόρια, ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, είχαν ανασυρθεί, το απόγευμα της Κυριακής, από τα παγωμένα νερά της λίμνης Μπαμπς Μιλ, στο Σόλιχαλ, κοντά στο Μπέρμιγχαμ και πέθαναν λίγο αργότερα. 

Η Βρετανία πλήττεται από ένα κύμα ψύχους και χιόνια κάλυψαν μεγάλο μέρος της χώρας τη νύχτα της Κυριακής και τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία το βράδυ της Κυριακής ήταν η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί φέτος.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι σήμερα το απόγευμα ο 6χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έχασε τη μάχη» με τον θάνατο, ανέφερε στο Twitter η αστυνομία του Γουέστ Μίντλαντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση