Απίστευτη χορογραφία τραπ από μπαμπά και κόρη στο γάμο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 14:09 Απίστευτη χορογραφία τραπ από μπαμπά και κόρη στο γάμο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νύφη και ο μπαμπάς της έκλεψαν την παράσταση στο γάμο της, όταν εξέπληξαν τους καλεσμένους με μια απίστευτη χορογραφία - Έκαναν εξάσκηση για 9 μήνες!

Η 30χρονη Νάνσι Κρίγκερ και ο 63χρονος Ρον Λεστόν, έγιναν viral στον χορό πατέρας – κόρης στη γαμήλια δεξίωση που έγινε στο Κλίβελαντ του Οχάιο στις 12 Νοεμβρίου.

Το βίντεο στο TikTok δείχνει το δίδυμο πατέρας – κόρης να χορεύει αργά το κλασικό κομμάτι «My Girl» των The Temptations, λίγο πριν η μουσική αλλάξει και περάσει στην επιτυχία «Yeah!» του Usher με την συμμετοχή των Lil Jon και Ludacris.

Η στιγμή που δεν περίμενε κανείς - Τι έκανε η νύφη, ακολούθησε ο πατέρας της

Η νύφη αρχίζει να κουνά τα χέρια στον αέρα μπροστά στον μπαμπά της, ο οποίος απλά στέκεται εκεί, προσποιούμενος πως είναι σοκαρισμένος – αλλά, προς έκπληξη όλων, συμμετέχει τελικά κι αυτός.

@nancylestock When everyone thinks you’re pranking your dad….and then he joins in #wedding #fatherdaughter #surprisefatherdaughterdance #fatherdaughterdance #surprise original sound - Nancy

«Όταν όλοι νομίζουν πως κάνεις φάρσα στον μπαμπά σου … και μετά συμμετέχει» έγραψε η Κρίγκερ στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 4,4 εκατομμύρια φορές.

«Απλά ξέρεις ότι ο μπαμπάς έκανε πρόβες γι’ αυτό κάθε μέρα για μήνες, με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του» σχολίασε ένα άτομο με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Χαμογέλασα τόσο πολύ με αυτό. Τι υπέροχο μπαμπά έχεις! Το λατρεύω!».

Έκαναν εξάσκηση για 9 μήνες

Η Κρίγκερ δήλωσε στην εκπομπή Good Morning America ότι στην πραγματικότητα ήταν ο πατέρας της που είχε την ιδέα να κάνουν έναν «αστείο χορό» επειδή θα «έκλαιγαν όλη την ώρα» αν διάλεγαν ένα πιο παραδοσιακό αργό τραγούδι.

«Το σκέφτηκα και του είπα: ‘Ξέρεις κάτι, ας δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τον παλιό κλασικό χορό μπαμπά – κόρης’» θυμήθηκε. «Έτσι το σκεφτήκαμε και διαλέξαμε ο καθένας από δύο τραγούδια».

Τέλος, πρόσθεσε πως έκαναν εξάσκηση στη χορογραφία για περίπου 8-9 μήνες πριν από τον γάμο, επειδή δεν ήθελαν να έχουν άγχος χορεύοντας μπροστά σε 170 καλεσμένους.

Πηγή: ifimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση