Η συγκινητική στιγμή που διασώστες στην Τουρκία βγάζουν σκύλο από τα ερείπια μετά από 61 ώρες (vid)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 21:09 Η συγκινητική στιγμή που διασώστες στην Τουρκία βγάζουν σκύλο από τα ερείπια μετά από 61 ώρες (vid)

Στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ διευκολύνουν την ταχεία μετακίνηση βασικής υποστήριξης στις πληγείσες περιοχές.

Μια ακόμη διάσωση συγκίνησε στην σεισμόπληκτη Τουρκία, αυτήν την φορά ενός μικρού σκύλου στην τουρκική περιοχή του Ισκεντερούν.

Το σκυλί βρισκόταν κάτω από τα χαλάσματα για 61 ώρες. Μόλις τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν το τετράποδο και κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν αρκετοί ήταν ήδη εκείνοι που εξέφρασαν την πρόθεσή τους να το παραλάβουν για να μπορέσει να αναρρώσει.

Σεισμός στην Τουρκία: Βοήθεια και μέσω ΝΑΤΟ

Οι σύμμαχοι και οι εταίροι παρέχουν βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων ομάδων έρευνας και διάσωσης με σκύλους, προσωπικό έκτακτης ανάγκης και προμήθειες.

Στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη της Συμμαχίας διευκολύνουν την ταχεία μετακίνηση βασικής υποστήριξης στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από τον σεισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση