Συναγερμός σε εμπορικό κέντρο στο Παρίσι - Άνδρας έπεσε στο κενό και προκάλεσε πανικό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 21:16 Συναγερμός σε εμπορικό κέντρο στο Παρίσι - Άνδρας έπεσε στο κενό και προκάλεσε πανικό Reuters

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι το απόγευμα του Σαββάτου (18.2.2023) όταν ένας άνδρας έπεσε στο κενό μέσα στο εμπορικό κέντρο Westfield Les Quatre Temps, προκαλώντας πανικό. 

Όπως σημειώνει το BFMTV όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας έπεσε από μεγάλο ύψος μέσα στο εμπορικό κέντρο του Παρισιού. Όσοι βρίσκονταν στο σημείο φοβήθηκαν από τον θόρυβο, νομίζοντας ότι είναι πυροβολισμός, και άρχισαν να τρέχουν.

Βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter, δείχνουν πλήθος κόσμου να τρέχει πανικόβλητος μέσα στο εμπορικό κέντρο.

Στα βίντεο φαίνονται επίσης άνθρωποι να έχουν κλειστεί μέσα στα καταστήματα του εμπορικού, ενώ σε ένα από αυτά διακρίνονται αίματα και ένας τραυματίας, πεσμένος στο πάτωμα.

Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού δημοσίευσε νωρίτερα ένα tweet με το οποίο συμβούλευε τους πολίτες να αποφεύγει την περιοχή.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση