Σεισμός στη Τουρκία: Διασώθηκε χάσκι μετά από 23 ημέρες κάτω από τα συντρίμμια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 10:17 Σεισμός στη Τουρκία: Διασώθηκε χάσκι μετά από 23 ημέρες κάτω από τα συντρίμμια (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού πέρασε 23 ημέρες παγιδευμένος κάτω από τα συντρίμμια διώροφου κτιρίου, που κατέρρευσε από τον σεισμό στη Τουρκία, ένας σκύλος ράτσας χάσκι κατάφερε να επιβιώσει.

Τον Άλεξ ανέσυραν σωστικά συνεργεία από τα συντρίμμια στην Αντιόχεια της επαρχίας Χατάι, όταν τον άκουσαν να να γαυγίζει, στην πληγελία από τους φονικούς σεισμούς πόλη Χατάι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι διασώστες επιχειρούν να απελευθερώσουν τον σκυλάκο, που παρέμενε επί 23 ημέρες θαμμένος κάτω από τα χαλάσματα. Μόλις ο Άλεξ απεγκλωβίστηκε, αμέσως έγλειψε το πρόσωπο του διασώστη.

Ο Άλεξ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έλαβε θεραπεία, φανερά εξαντλημένος και έχοντας χάσει κιλά. Ωστόσο, είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Το χάσκι επέζησε για 22 μέρες χωρίς νερό και τροφή

Ο εθελοντής της «HAYTAP Osman Polat» έκανε λόγο για θαύμα.

«Είναι πραγματικά θαύμα που επέζησε σε αυτή την τρύπα για 22 ημέρες χωρίς να φάει ή να πιει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σκυλάκος κόλλησε όταν το διώροφο κτίριο στο οποίο βρισκόταν κατέρρευσε στις 6 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, κατάφερε να επιβιώσει κάτω από τα ερείπια, δίχως φαγητό, φως και νερό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση