ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρκο στο Λούισβιλ – Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 22:12 ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρκο στο Λούισβιλ – Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου (15.04.2023) στο Κεντάκι των ΗΠΑ, καθώς οι Αρχές κλήθηκαν για περιστατικό με πυροβολισμούς. Άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον ενός πλήθους εκατοντάδων ανθρώπων που ήταν συγκεντρωμένοι σε πάρκο στο Λούισβιλ. 

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Chickasaw Park στο Λούισβιλ των ΗΠΑ περίπου στις 21:00 (τοπική ώρα) το βράδυ του Σαββάτου (15.04.2023). Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, ενώ η αστυνομία ζήτησε από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί της.

«Εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν στο πάρκο τη στιγμή των πυροβολισμών, όταν κάποιος άρχισε να πυροβολεί μέσα στο πλήθος, χτυπώντας τουλάχιστον έξι ανθρώπους», δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομικής διεύθυνσης του Λούισβιλ, Πολ Χάμφρεϊ.

Δείτε βίντεο:

«Αυτή ήταν μια ανείπωτη εβδομάδα τραγωδίας για την πόλη μας», δήλωσε ο δήμαρχος αναφερόμενος στο αιματηρό περιστατικό της Δευτέρας κατά το οποίο ένας ένοπλος σκότωσε πέντε υπαλλήλους τράπεζας του Λούισβιλ
ενώ μετέδιδε την επίθεση σε ζωντανά στο Instagram.

Με πληροφορίες από Associated Press

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση