Αρκούδα κρεμάστηκε από παράθυρο σπιτιού για να φύγει - Τα πλάνα της «απόδρασης»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 10:51 Αρκούδα κρεμάστηκε από παράθυρο σπιτιού για να φύγει - Τα πλάνα της «απόδρασης»

Καρέ-καρέ η προσπάθειά της.

Σε βίντεο κατεγράφη μία αρκούδα να κρεμιέται από το παράθυρο σπιτιού στο Κολοράντο των ΗΠΑ, στην προσπάθειά της να φύγει από το οίκημα. 

Η αρκούδα μπήκε στο σπίτι από παράθυρο στο ισόγειο και αφού έκανε μία εξερεύνηση των χώρων, τελικώς ανέβηκε και στον πάνω όροφο.

Στα πλάνα που δημοσιεύονται, φαίνεται να βγαίνει από το παράθυρο και να κρεμιέται στο κενό, προσπαθώντας να κατέβει.  

Έδειξε να μην θέλει να πηδήξει στο έδαφος και μετά από κάποια δευτερόλεπτα, μπήκε και πάλι στο σπίτι.

Τελικώς, «απέδρασε» με τον ίδιο τρόπο που μπήκε στο σπίτι, από το ισόγειο.

Ο ιδιοκτήτης, Ryan MacFarlane, εργαζόταν όταν έλαβε χώρα το περιστατικό. Όπως ενημέρωσε, το ζώο έφαγε το βραδινό της οικογένειας, αλλά και διάφορα σνακ που βρήκε. 

Σύμφωνα με τον Kris Middledorf, υπεύθυνο άγριας ζωής του Colorado Parks and Wildlife, η αρκούδα έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον τρεις απόπειρες διάρρηξης σπιτιών. «Αν η αρκούδα αιχμαλωτιστεί, θα υποβληθεί σε ευθανασία» δήλωσε ο Middledorf στο Steamboat Radio, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει «τουλάχιστον τρεις προσπάθειες να πιαστεί».

«Όταν μια αρκούδα αποτελεί κίνδυνο για την υγεία και ασφάλεια ανθρώπων (...) συχνά υποβάλλεται σε ευθανασία σύμφωνα με τις οδηγίες» αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας.

Οι κάτοικοι έχουν κληθεί να μην πλησιάζουν ποτέ τις αρκούδες αλλά και να λάβουν κατάλληλα μέτρα για την προστασία των σπιτιών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση