Ο ορισμός του «χρυσού γάμου»: Τέσσερα κιλά χρυσό στη νύφη, έξι εκατομμύρια λίρες στον γαμπρό στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 09:44 Ο ορισμός του «χρυσού γάμου»: Τέσσερα κιλά χρυσό στη νύφη, έξι εκατομμύρια λίρες στον γαμπρό στην Τουρκία

Δέκα άτομα κάθισαν σε ένα τραπέζι και μέτρησαν τα… μετρητά που δόθηκαν ως δώρο στον γαμπρό.

Σε έναν κυριολεκτικά χρυσό γάμο αναφέρθηκε τα τουρκικά ΜΜΕ, αφού η νύφη έλαβε τέσσερα κιλά χρυσό σε κοσμήματα τα οποία κρεμάστηκαν πάνω της ενώ ο γαμπρός έλαβε έξι εκατομμύρια λίρες (216,872.27 ευρώ).

Στο τέλος του γλεντιού, όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, το οποίο κράτησε δύο ημέρες, δέκα άτομα κάθισαν σε ένα τραπέζι και μέτρησαν τα… μετρητά που δόθηκαν ως δώρο στον γαμπρό!

«Στην πόλη Βαν τελέσθηκε ένας θρυλικός γάμος μιας μεγάλης φυλής. Ο γάμος διήρκησε δυο ημέρες και νύχτες. Τους δόθηκε μια ολόκληρη περιουσία. Στην τελετή των δώρων στον γαμπρό δόθηκαν 6 εκατομμύρια λίρες, και στη νύφη 4 κιλά χρυσού!

Μετά την τελετή των δώρων σειρά είχε η καταμέτρηση των εισπράξεων. Δέκα άτομα συγκεντρώθηκαν σε ένα τραπέζι. Μετά από ώρες καταμετρήθηκε ολόκληρη η περιουσία. Ανακοινώθηκε πως στον γαμπρό δόθηκαν 6 εκατομμύρια λίρες και στη νύφη 4 κιλά χρυσού. Οι δεσμίδες χρημάτων τοποθετήθηκαν σε βαλίτσες και μεταφέρθηκαν με αυτόν τον τρόπο», ανέφεραν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση