Λευκός Οικός: Μυστικές υπηρεσίες ξεκίνησαν έρευνες μετά την εύρεση κοκαΐνης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 00:05 Λευκός Οικός: Μυστικές υπηρεσίες ξεκίνησαν έρευνες μετά την εύρεση κοκαΐνης

Στις 8:49, ένας ειδικός της ομάδας επικίνδυνων υλικών του τμήματος της Ουάσινγκτον μετέδωσε μέσω ασυρμάτου τα αποτελέσματα του τεστ: «Έχουμε μια κίτρινη μπάρα που λέει υδροχλωρική κοκαΐνη».

Η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ ερευνά ένα περιστατικό όταν το βράδυ της Κυριακής (2/7) μέσα στον Λευκό Οίκο βρέθηκε κοκαΐνη.

Ο εκπρόσωπος της μυστικής υπηρεσίας, Άντονι Τζουλιέμι, δήλωσε ότι η ουσία, που αναφέρθηκε ως κοκαϊνη, υποβάλλεται σε περαιτέρω δοκιμές και ότι οι αρχές εξετάζουν πώς μπήκε στον Λευκό Οίκο. Είπε ακόμη ότι άμεσα διαπιστώθηκε πως η ουσία δεν αποτελεί απειλή.

Η ανακάλυψη προκάλεσε αυξημένο συναγερμό ασφαλείας και μια μικρής διάρκειας εκκένωση του Λευκού Οίκου, δήλωσε ο ίδιος. Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν βρισκόταν στον Λευκό Οίκο εκείνη τη στιγμή και επανέλαβε ότι διεξάγεται έρευνα για την αιτία και τον τρόπο της εισόδου της ουσίας στον Λευκό Οίκο.

Ο Άντονι Τζουλιέμι αρνήθηκε να πει συγκεκριμένα σε ποιο σημείο στον Λευκό Οίκο βρέθηκε η ουσία ή πώς ήταν συσκευασμένη. Είπε απλώς ότι βρέθηκε από μέλη του ένστολου τμήματος της μυστικής υπηρεσίας που πραγματοποιούσαν συνήθεις περιπολίες στο κτίριο.

Στις 8:49, ένας ειδικός της ομάδας επικίνδυνων υλικών του τμήματος της Ουάσινγκτον μετέδωσε μέσω ασυρμάτου τα αποτελέσματα του τεστ: «Έχουμε μια κίτρινη μπάρα που λέει υδροχλωρική κοκαΐνη». Το σύντομο μήνυμα καταγράφηκε σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται openmhz.com, ο οποίος επιτρέπει στους πολίτες να ακούνε ζωντανές και αρχειοθετημένες ραδιοφωνικές εκπομπές από αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες. Ένας αξιωματούχος περιέγραψε την ποσότητα της ουσίας ως μικρή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση