Τρεις νεκροί από καταιγίδες σε Κροατία και Σλοβενία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 23:31 Τρεις νεκροί από καταιγίδες σε Κροατία και Σλοβενία

Την ώρα που οι περισσότερες χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική «ψήνονται» από τον καύσωνα και αντιμετωπίζουν φωτιές, η Κροατία και η Σλοβενία αντιμετώπισαν σήμερα (19.7.2023) σφοδρές καταιγίδες, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 3 άνθρωποι.

Στην Κροατία σκοτώθηκαν 2 άνθρωποι και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν από τις καταιγίδες ενώ στη Σλοβενία μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από πτώση κλαδιού ενός δέντρου ενώ αναφέρθηκε και ένας τραυματισμός.

Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Κροατίας έκανε λόγο και για σημαντικές υλικές ζημιές σε ορισμένες περιοχές της χώρας, την ώρα που κυκλοφορούν βίντεο στα social media και αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα του φαινομένου.

Δείτε τα βίντεο:

Παράλληλα, η μετεωρολογική υπηρεσία της Σερβίας εξέδωσε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, προειδοποιώντας για «υπερκυτταρική καταιγίδα» (supercell storm) που συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους, χαλάζι και βροχή, η οποία αναμένεται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες ώρες, προερχόμενη από την Κροατία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση