Ατζαμής αστυνομικός «έφαγε τα μούτρα του» κάνοντας τσουλήθρα εν ώρα υπηρεσίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 12:30 Ατζαμής αστυνομικός «έφαγε τα μούτρα του» κάνοντας τσουλήθρα εν ώρα υπηρεσίας

Ατύχημα σε παιδική χαρά είχε ένας αστυνομικός στην προσπάθειά του να κάνει τσουλήθρα.

Ξινή βγήκε σε έναν αστυνομικό στη Βοστώνη των ΗΠΑ η λαχτάρα του να κάνει τσουλήθρα σε παιδική χαρά. Ο αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία προσγειώθηκε ανώμαλα και τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral, με τους χρήστες να αναρωτιούνται αν είναι όντως αστυνομικός.

Η δήμαρχος της Βοστώνης σχολιάζοντας το περιστατικό ανέφερε: «Δεν ξέρω πώς και τι συνέβη, ούτε τις συνθήκες. Θα το εξετάσω, όμως, όπως επίσης και θα μάθω αν ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του. Κι αν χρειαστεί να τοποθετηθεί νέα σήμανση στην τσουλήθρα θα γίνει».

Όπως ανέφερε η αστυνομία της Βοστώνης, ο αστυνομικός -μετά από το περιστατικό- δεν απουσίασε από τα καθήκοντά του και δεν αντιμετωπίζει πειθαρχική δίωξη.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση