Γυναίκα ταΐζει την ίδια οικογένεια αλεπούδων εδώ και 25 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 11:15 Γυναίκα ταΐζει την ίδια οικογένεια αλεπούδων εδώ και 25 χρόνια

Από γενιά σε γενιά φαίνεται να έχει μεταφερθεί αυτή η παράδοση της οικογένειας αλεπούδων, η οποία όταν θέλει κέρασμα, θα αναζητήσει την κυρία με τις λιχουδιές.

Συνήθως η σχέση μας με αυτό το αξιαγάπητο ζωάκι με τη φουντωτή ουρά είναι πιο απομακρυσμένη, καθώς δεν το συναντάμε συχνά και σίγουρα όχι έξω από την πόρτα μας. Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται πως μπορεί να έχουν βαθύτερη σχέση με τις αλεπούδες, όπως μια γυναίκα στη Σκωτία.

Δείτε το βίντεο

Συγκεκριμένα, η Sharon Hughes έγινε φίλη με μια οικογένεια αλεπούδων που επισκέπτονται την αυλή της κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια. Η μία γενιά μετά την άλλη έρχεται στην πόρτα της για τα νόστιμα ρολά με λουκάνικα, τα οποία μαγειρεύει για την οκταμελή πλέον οικογένεια αλεπούδων.

Η Sharon μοιράζεται βίντεο από τις συναντήσεις της με τα ζώα στoυς λογαριασμούς της στο TikTok και το Instagram, τα οποία έχουν γίνει viral. Χωρίς άλλη καθυστέρηση όμως, θα μάθετε ολόκληρη την ιστορία της παρακάτω.

Αυτές οι αλεπούδες είναι η τέταρτη γενιά που συνεχίζει να έρχεται για τα νόστιμα ρολά με λουκάνικα της Sharon, η οποία παραδέχεται ότι θυμάται να ταΐζει τους παππούδες αυτών των αλεπούδων. Εκτός από τα λουκάνικα, κάνει και το κάτι παραπάνω και τους κερνάει περισσεύματα πίτσας, αυγά, κινέζικο φαγητό και μπούτι κοτόπουλου.

Αλλά η φροντίδα της δεν σταματά στη σίτιση. Η Sharon φροντίζει επίσης για τις ιατρικές τους ανάγκες, στέλνοντας βίντεο στον κτηνίατρο για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά. Αν οι κτηνίατροι δουν ότι μια αλεπού χρειάζεται κάποια παυσίπονα ή άλλα φάρμακα, η εκείνη τα βάζει στην τροφή τους για να ανακουφίσει τον πόνο.

Όταν λείπει και δεν μπορεί να φροντίσει τις αλεπούδες, οι γείτονες έρχονται να αναπληρώσουν τη θέση της, φροντίζοντας να μην χάσουν ποτέ το καθημερινό τους γεύμα.

Η Sharon έχει δημιουργήσει δεσμό με αυτή την οκταμελή γούνινη οικογένεια και έχει δώσει στην καθεμία από αυτές τις αλεπούδες ένα όνομα. Μάλιστα εκέινες την ακούνε, αφού για να τις συγκεντρώσει στην πίσω πόρτα δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο από το να τις καλέσει.

Εκτός από τις αλεπούδες, η Sharon μοιράζεται το σπίτι της με 2 γάτες και έναν σκύλο, δείχνοντας πόσο πολύ εκτιμά τη φιλία με τα διάφορα ζώα.

Όσον αφορά τις αλεπούδες, η Sharon δεν πρόκειται να σταματήσει να φροντίζει αυτή την αξιολάτρευτη οικογένεια ή τους απογόνους τους σύντομα.

Πηγή: tilestora.com

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση