Τραγωδία στη Φλόριντα - Εννιάχρονος σκότωσε εξάχρονο με μια σφαίρα στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 23:04 Τραγωδία στη Φλόριντα - Εννιάχρονος σκότωσε εξάχρονο με μια σφαίρα στο κεφάλι

Ο πυροβολισμός σημειώθηκε μέσε σε σπίτι που βρίσκονταν τα δύο παιδιά - Μαζί τους βρισκόταν κι ένας ενήλικας - Δεν έχει αποκαλυφθεί η μεταξύ τους σχέση

Άλλη μια τραγωδία με πυροβολισμούς, θύμα έναν εξάχρονο και θύτη έναν εννιάχρονο, σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Φλόριντα. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ο άτυχος εξάχρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα (τοπική ώρα), όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, δήλωσε ο βοηθός αρχηγού του γραφείου του σερίφη του Τζάκσονβιλ. Το θύμα είχε τραυματιστεί στο κεφάλι με μία μόνο σφαίρα, είπε.

Ένας ενήλικας ήταν παρών στο σπίτι την ώρα των πυροβολισμών, αλλά οι αρχές δεν μπορούσαν να αποκαλύψουν τη σχέση μεταξύ εκείνου και των παιδιών ή τη σχέση μεταξύ των δύο παιδιών βάσει της τοπικής νομοθεσίας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των θυμάτων.

Η έρευνα συνεχίζεται, αλλά οι αρχές δεν έχουν βρει καμία ένδειξη εγκληματικής βίας που έχει προηγηθεί, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.
Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που αφορά ανήλικους και τη χρήση όπλων. Τον Ιούλιο, ένα 17χρονο αγόρι συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο αφού πυροβόλησε θανάσιμα έναν 14χρονο στο Ανατολικό Χάρλεμ.

Σημειώνεται πως η ένοπλη βία παραμένει η κύρια αιτία θανάτου μεταξύ των Αμερικανών. Το 2023, περισσότεροι από 26.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς, σύμφωνα με το σχετικό Αρχείο.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση