Συγκλονιστικό βίντεο με «απόδραση» γυναίκας από φλεγόμενο διαμέρισμα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 14:54 Συγκλονιστικό βίντεο με «απόδραση» γυναίκας από φλεγόμενο διαμέρισμα

Βγήκε στο μπαλκόνι και κρεμάστηκε από ένα καλώδιο για να πηδήξει στο από κάτω όροφο

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες που δείχνουν μια γυναίκα να προσπαθεί να διαφύγει από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή, τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/8).

Η φωτιά, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, ξέσπασε σε τριώροφο κτίριο στη συνοικία Σαν Νικολάς. Οι ένοικοι εγκατέλειψαν άμεσα τα διαμερίσματά τους ωστόσο φαίνεται πως η 65χρονη γυναίκα δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως και εγκλωβίστηκε από τις φλόγες.

Για να μπορέσει να σωθεί βγήκε στο μπαλκόνι και κρεμάστηκε από ένα καλώδιο. Ακολούθως, με ένα άλμα, έπεσε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και διασώθηκε από τους πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα φέρει πολλά εγκαύματα, υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Πηγή: Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση