Πριγκόζιν - Λευκός Οίκος: Η Μόσχα πίσω από τον θάνατό του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 21:41 Πριγκόζιν - Λευκός Οίκος: Η Μόσχα πίσω από τον θάνατό του

«Όλοι γνωρίζουμε ότι το Κρεμλίνο έχει μακρά ιστορία στις δολοφονίες αντιπάλων» υπογραμμίζει ο Λευκός Οίκος

Ο Λευκός Οίκος άφησε να εννοεί σήμερα ότι το Κρεμλίνο ευθύνεται για τον θάνατο του αρχηγού της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος πιστεύεται ότι σκοτώθηκε σε ένα μυστηριώδες αεροπορικό δυστύχημα την περασμένη εβδομάδα.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι το Κρεμλίνο έχει μακρά ιστορία στις δολοφονίες αντιπάλων», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ.

Το πρώτο σχόλιο του Μπάιντεν: «Σπάνια να μην βρίσκεται πίσω από κάτι που συμβαίνει στη Ρωσία ο Πούτιν»

«Δεν μας εκπλήσσει», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν μετά την είδηση θανάτου του αρχηγού της Wagner, Γεβγκενί Πριγκόζιν.

Σύμφωνα με το Bloomberg, μιλώντας ο Μπάιντεν για την πτώση του ιδωτικού τζετ είπε τα εξής ενώπιον δημοσιογράφων: «Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα τι συνέβη, αλλά δεν εκπλήσσομαι».

«Δεν υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στη Ρωσία πίσω από τα οποία να μην κρύβεται ο Πούτιν, αλλά δεν γνωρίζω αρκετά για να ξέρω την απάντηση. Γυμνάζομαι εδώ και μιάμιση ώρα» πρόσθεσε.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση