Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που γυναίκα - ηρωίδα απέτρεψε την απαγωγή 11χρονου κοριτσιού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 16:50 Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που γυναίκα - ηρωίδα απέτρεψε την απαγωγή 11χρονου κοριτσιού

«Το παιδί ήταν μπερδεμένο και φοβισμένο».

Βίντεο καταγράφει την τρομακτική στιγμή που άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να αρπάξει μια μαθήτρια από το δρόμο, μέρα μεσημέρι. Σαν από μηχανής θεός, εμφανίστηκε μια γυναίκα που αντιλήφθηκε την κατάσταση και έσωσε το 11χρονο κοριτσάκι από επίδοξους απαγωγείς. Η γυναίκα επενέβη καθώς φοβήθηκε ότι επρόκειτο να αρπάξουν από τον δρόμο το παιδί, αφού άκουσε άνδρες να τη ρωτούν αν ήταν μόνη της.

Πιο αναλυτικά, στα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε η Daily Mail, δείχνουν το 11χρονο κορίτσι να μιλάει σε έναν άνδρα σε δρόμο του Νοτιοανατολικού Λονδίνου καθώς έβγαινε από ένα κατάστημα. Ο άντρας φαίνεται ότι προσπαθούσε να την πείσει να φύγουν μαζί.

Ο 35χρονος Maunil Patel, που είναι ιδιοκτήτης του μαγαζιού που επισκέφθηκε η μικρή κοπέλα, είπε ότι η 11χρονη ήταν κάτοικος της περιοχής και πήγαινε συχνά στο κατάστημα της. «Δύο άνδρες που δεν έχω ξαναδεί μπήκαν στο μαγαζί αμέσως μετά. «Το παιδί κοίταζε τριγύρω από το μαγαζί ενώ οι άντρες την παρακολουθούσαν στενά τι έκανε και ίσως έβλεπαν αν ήταν κάποιος μαζί της», ανέφερε ο ιδιοκτήτης.

Μια γυναίκα φαίνεται να περνάει δίπλα από τον άνδρα και από το κορίτσι, με μια μαύρη τσάντα για ψώνια στον ώμο της. Μπαίνει στο κατάστημα αλλά κοιτάζει το κορίτσι λίγο πριν μπει μέσα.

Η γυναίκα βγαίνει αμέσως μετά στον δρόμο και λέει στον άνδρα να φύγει, προτού κάνει νόημα στην κοπέλα να έρθει μαζί της στο κατάστημα, όπου κάλεσε την αστυνομία. Ο ύποπτος επίδοξος απαγωγέας, ο οποίος θεωρείται ότι βρισκόταν μαζί με έναν άλλον άνδρα σε κοντινή απόσταση, απομακρύνθηκε. Προφανώς, η γυναίκα τον είχε ακούσει να ρωτάει την κοπέλα αν ήταν μόνη της, και έτσι επενέβη γρήγορα. «Mια γυναίκα με ένα μακρύ τιρκουάζ φόρεμα μπήκε στο κατάστημα, αλλά έριξε μια ματιά προς το μέρος τους καθώς έμπαινε μέσα. Ήταν προφανώς ανήσυχη για το τι συνέβαινε.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βγήκε από το κατάστημα και προκάλεσε τον άνδρα. Την άκουσα να του λέει ότι επρόκειτο να καλέσει την αστυνομία και ζήτησε από την κοπέλα να έρθει μαζί της.

Η κοπέλα, η οποία ήταν αρκετά μπερδεμένη και φοβισμένη, πήγε με τη γυναίκα μέσα στο κατάστημα. Ο άνδρας έμεινε για λίγο εκεί, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε προς την άλλη πλευρά του δρόμου» πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Δύο άνδρες καταζητούνται από την αστυνομία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση