Γιαγιά τρελαίνει το TikTok: Δείτε την αντίδρασή της όταν μαθαίνει ότι η κόρη της περιμένει τρίδυμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 16:33 Γιαγιά τρελαίνει το TikTok: Δείτε την αντίδρασή της όταν μαθαίνει ότι η κόρη της περιμένει τρίδυμα

Ένα καταπληκτικό βίντεο στο TikTok καταγράφει τη στιγμή που μια γιαγιά μαθαίνει ότι η κόρη της περιμένει τρίδυμα και η αντίδρασή της τα λέει.

Στο συγκινητικό και παράλληλα ξεκαρδιστικό βίντεο, η κόρη δείχνει στην μητέρα της, από την οθόνη του υπολογιστή πλάνα από τα υπεροχογραφήματα και εκείνη παρατηρεί ενθουσιασμένη. Αλλά δεν περιμένει αυτό που θα ακολουθήσει.

Σε ένα σημείο, όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, η κόρη της την ρωτάει αν παρατηρεί κάτι, αλλά εκείνη στην αρχή δεν φαίνεται να καταλαβαίνει ακριβώς τι πρέπει να δει.

Στη συνέχεια όμως η κόρη τής δείχνει ότι υπάρχει ακόμα ένα μωρό. Και αμέσως μετά το πρώτο σοκ της λέει «περίμενε» και της δείχνει και το τρίτο μωρό. Τότε η γιαγιά εκστασιάζεται και η κόρη της φαίνεται να γελά ενώ είναι παράλληλα συγκινημένη.

Η γιαγιά λέει ενθουσιασμένη: «Είναι αλήθεια αυτό;», «είναι πραγματικό;»

Καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την χαρά της, της ανακοινώνεται ότι πρόκειται για τρίδυμα που μάλιστα είναι όλα αγόρια και δεν μπορεί να το πιστέψει, καθώς ουρλιάζει, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok

@jordanflomofficial Telling Mom we are having TRIPLETS! . More videos coming: @Rachel Flom #baby #triplets #pregnant #funny #mom #dad ♬ original sound - Jordan Flom

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση