Έκρηξη σε όχημα διαφυγής συμμορίας δολοφόνων - Ξέχασαν να πετάξουν τη χειροβομβίδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 14:53 Έκρηξη σε όχημα διαφυγής συμμορίας δολοφόνων - Ξέχασαν να πετάξουν τη χειροβομβίδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη στιγμή που τα μέλη μιας συμμορίας αδέξιων επίδοξων δολοφόνων ανατινάζονται από έκρηξη χειροβομβίδας στο όχημα διαφυγής τους στον Ισημερινό καταγράφει ένα δραματικό βίντεο.

Οι έξι μασκοφόροι εγκληματίες ξέχασαν να πετάξουν τη χειροβομβίδα, αφού προηγουμένως είχαν τραβήξει την περόνη, στη διάρκεια μιας αποτυχημένης ένοπλης επιδρομής σε σπίτι στην πόλη Λα Κονκόρντια του Ισημερινού, στο τελευταίο περιστατικό ενός κύματος βίας που συγκλονίζει τη χώρα.

Στις εικόνες διακρίνονται οι ένοπλοι δολοφόνοι να ανοίγουν πυρ κατά κατοικίας, καλυμμένοι από το σκοτάδι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Αφού «γάζωσαν» με τις σφαίρες τους το σπίτι, υποχώρησαν προς το όχημα διαφυγής, πιθανώς επειδή κάποιος τους είδε, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ακούγεται να μαρσάρει τη μηχανή, ενώ οι δολοφόνοι μπαίνουν μέσα κι ένας φωνάζει «πάμε, πάμε, πάμε!». Το όχημα απομακρύνεται αναπτύσσοντας ταχύτητα, αλλά κάπου μισό χιλιόμετρο πιο κάτω ανατινάζεται και τυλίγεται στις φλόγες.

Το σπίτι που δέχθηκε την επίθεση συγκλονίστηκε από το ωστικό κύμα της έκρηξης της χειροβομβίδας, που φέρεται να προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο τεσσάρων εκ των δολοφόνων. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι δύο άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της αστυνομίας της Λα Κονκόρντια, Γκουστάβο Χαβίτα, σημείωσε ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί μετά το περιστατικό, καθώς αστυνομικοί ερεύνησαν τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία της πόλης και του γειτονικού Σάντο Ντομίνγκο, αλλά δεν βρήκαν κανέναν από τους υπόπτους.

Άγνωστο παραμένει γιατί οι επίδοξοι δολοφόνοι επιτέθηκαν στο σπίτι. Ήταν το τελευταίο μιας σειράς βίαιων περιστατικών που συγκλονίζουν τον Ισημερινό, καθώς συμμορίες που συνδέονται με μεξικανικά καρτέλ μάχονται για τον έλεγχο του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας και των προσοδοφόρων οδών διακίνησης ναρκωτικών.

Την περασμένη Παρασκευή, 57 αστυνομικοί και φρουροί αφέθηκαν ελεύθεροι από κρατούμενους που τους κράτησαν ομήρους για περισσότερο από μία ημέρα σε έξι φυλακές, μετά από επιχείρηση των Αρχών σε φυλακές, όπου κατασχέθηκαν όπλα και άλλα λαθραία είδη.

Οι συμμορίες απάντησαν ανατινάζοντας τέσσερα παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα και πυροδοτώντας βόμβες, σε διάστημα 48 ωρών, σε διάφορες περιοχές του Ισημερινού.

Πηγή: Al Rojo Vivo

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση