Από ασφυξία πέθανε η 32χρονη Ελληνίδα που δηλητηριάστηκε από σαρδέλες σε μπαρ του Μπορντό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 21:12 Από ασφυξία πέθανε η 32χρονη Ελληνίδα που δηλητηριάστηκε από σαρδέλες σε μπαρ του Μπορντό

Η ασφυξία ενδέχεται να είναι η αιτία θανάτου της 32χρονης Ελληνίδας που έπαθε αλλαντίαση μετά από κατανάλωση σαρδελών σε εστιατόριο του Μπορντό στη Γαλλία.

Αυτό αποκαλύπτει το γαλλικό δίκτυο BFMTV που τονίζει πως πρόκειται για προκαταρκτική έκθεση του ιατροδικαστή που αναφέρει ασφυξία ενώ αναμένονται ακόμη οι αναλύσεις των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί από τι πέθανε η άτυχη γυναίκα που έπαθε αλλαντίαση.

Σύμφωνα με την δικαστική πηγή που επικαλείται το BFMTV ο θάνατος της 32χρονης Ελληνίδας προκλήθηκε από ασφυξία λόγω δηλητηρίασης από αλλαντική τοξίνη που παράγεται από το βακτήριο κλωστηρίδιο της αλλαντίασης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση