«Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός» για μια 104χρονη που έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 09:38 «Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός» για μια 104χρονη που έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο

Η τολμηρή γιαγιά προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά το άλμα από ύψος 13.500 ποδιών.

Μια 104χρονη γυναίκα από το Σικάγο θέλησε να γίνει ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει κάνει ποτέ ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Η Ντόροθι Χόφνερ έγινε δεκτή με επευφημίες την Κυριακή, καθώς προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά το άλμα από ύψος 13.500 ποδιών στο αεροδρόμιο Skydive Chicago στην Οτάβα του Ιλινόις, σύμφωνα με την Chicago Tribune.

«Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός», είπε η Χόφνερ στο πλήθος μετά το άλμα της που σημείωσε ρεκόρ επτά λεπτών, το οποίο η Skydive Chicago εργάζεται για να πιστοποιηθεί από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

Εάν επισημοποιηθεί, το άλμα της Χόφνερ θα επισκιάσει το τρέχον παγκόσμιο ρεκόρ για τον γηραιότερο αλεξιπτωτιστή στον κόσμο, που έχει σημειωθεί τον Μάιο του 2022 από την 103χρονη Linnéa Ingegärd Larsson, από τη Σουηδία.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Χόφνερ δοκιμάζει κάτι τέτοιο. Έκανε την πρώτη της ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο σε ηλικία 100 ετών, όταν της δόθηκε ένα βοηθητικό σπρώξιμο από το αεροπλάνο για να ξεκινήσει την κάθοδό της. Αυτή τη φορά, ωστόσο, επέλεξε να το κάνει αυτό μόνη της.

Πηγή: New York Post

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση