Σμήνος κουνουπιών εισέβαλε σε αεροπλάνο στο Μεξικό, καθυστερώντας την πτήση για ώρες - Δεν είναι το πρώτο περιστατικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 11:58 Σμήνος κουνουπιών εισέβαλε σε αεροπλάνο στο Μεξικό, καθυστερώντας την πτήση για ώρες - Δεν είναι το πρώτο περιστατικό

Κατειλημμένοι από πανικό οι αεροσυνοδοί άρχισαν να ψεκάζουν απεγνωσμένα με εντομοαπωθητικά - Δείτε το βίντεο.

Σκέφτηκες ότι τα φίδια σε ένα αεροπλάνο ήταν τρομακτικά; Μια μεξικανική πτήση καθυστέρησε για αρκετές ώρες, αφού η καμπίνα κατακλύστηκε από ένα σμήνος κουνουπιών, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που αμέσως έγινε viral στο διαδίκτυο.

Συνέβη στις 6 Οκτωβρίου σε μια πτήση της Volaris που επρόκειτο να ταξιδέψει από τη Γουαδαλαχάρα στην Πόλη του Μεξικού, ανέφερε το Storyful.

Οι επιβάτες δεν ήξεραν ότι δεν ήταν οι μόνοι… ιπτάμενοι στο αεροπλάνο.

Το βίντεο στη θέασή του… φέρνει φαγούρα και τραβήχτηκε από την επιβάτη Elizabeth Esmeralda Minjarez Corona. Δείχνει πανικόβλητους τους αεροσυνοδούς να κουνούν μανιωδώς τα χέρια τους και να ψεκάζουν τον αέρα με εντομοαπωθητικό, καθώς οι μικροσκοπικοί… τρομοκράτες πετούν γύρω από την καμπίνα.

Δεν είναι ακόμη σαφές πώς οι σκίτερ διείσδυσαν στο αεροσκάφος, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιβιβάζονται σε πτήση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Γουαδαλαχάρα.

Ενώ η πτήση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 4.30 μ.μ., τα κουνούπια ανάγκασαν το αεροπλάνο να αναβάλει την ώρα αναχώρησής του για τις 7 το απόγευμα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης επισήμαναν μια παρόμοια προσβολή κουνουπιών σε ύψος χιλιομέτρων που σημειώθηκε σε πτήση Volaris το 2019.

«Χθες πήρα μια πτήση από τον @flyvolaris @viajaVolaris και το αεροπλάνο ήταν γεμάτο κουνούπια», έγραψε ο Μεξικανός δημοσιογράφος Juan Manuel Jiménez σε μια ανάρτηση X που περιγράφει το περιστατικό.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η περιοχή όπου βρίσκεται το αεροδρόμιο παρουσιάζει ιδανικό περιβάλλον για «πολλαπλασιασμό κουνουπιών, διότι βρίσκεται κοντά σε περιοχές με πλημμύρες και άφθονη βλάστηση, καθώς και σε κοντινά υδάτινα σώματα που είναι μολυσμένα. Έχει να κάνει και με τις καιρικές συνθήκες».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζώα προκαλούν τον… όλεθρο στους φιλικούς ουρανούς.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, σε ένα αεροπλάνο που πετούσε από την Ταϊλάνδη προς την Μπανγκόκ ένας λευκός αρουραίος και μια βίδρα που εισήχθησαν λαθραία στο πλοίο από επιβάτες απελευθερώθηκαν και έτρεξαν στην καμπίνα.

Πηγή: usatoday

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση