Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε κουζίνα σπιτιού: Οι αστυνομικοί αναρωτιούνται πως κατέληξε σε αυτό το σημείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 15:29 Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε κουζίνα σπιτιού: Οι αστυνομικοί αναρωτιούνται πως κατέληξε σε αυτό το σημείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Καλιφόρνια, καθώς ένα αυτοκίνητο απογειώθηκε και προσγειώθηκε στην κουζίνα ενός σπιτιού. Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς.

Σε ένα παράξενο και δραματικό ατύχημα, ένα όχημα Tesla απογειώθηκε και έπεσε πάνω σε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια, προκαλώντας σημαντικές ζημιές, αλλά ως εκ θαύματος δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Παρασκευής (17/11) σε μια τυπικά ήσυχη γειτονιά του San Mateo και αφορούσε ένα Tesla Model X που οδηγούσε μια 70χρονη γυναίκα, με την 40χρονη κόρη της στη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων πληροφοριών της αστυνομίας του San Mateo, Jerami Surratt, ο οποίος μίλησε στο SFGate, το όχημα προσέκρουσε σε ένα ανάχωμα με τέτοια δύναμη που εκτοξεύτηκε στον αέρα, διασχίζοντας μια κοντινή αυλή, μια οδό και μια πισίνα, προτού τελικά πέσει στην κουζίνα της κατοικίας μιας οικογένειας.

Η δραματική σκηνή προκάλεσε την ταχεία αντίδραση των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου. «Προφανώς μια τέτοια μεγάλη σύγκρουση δεν συμβαίνει κάθε μέρα, οπότε ανταποκρίθηκαν πολλοί αστυνομικοί για να βεβαιωθούν ότι όλοι ήταν καλά και ότι κανείς δεν είχε τραυματιστεί», δήλωσε ο Surratt. Ευτυχώς, η οδηγός και η κόρη της παρέμειναν αλώβητες και ήταν παρούσες στη σκηνή όταν έφτασαν οι αστυνομικοί.

Το σπίτι στο οποίο προσέκρουσε το Tesla ήταν ακατοίκητο εκείνη τη στιγμή, γλιτώνοντας τους κατοίκους από σοβαρούς τραυματισμούς.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση