Πόλεμος στο Ισραήλ: Η συγκινητική στιγμή που τρία αδέρφια όμηροι της Χαμάς είδαν ξανά τον σκύλο τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 14:20 Πόλεμος στο Ισραήλ: Η συγκινητική στιγμή που τρία αδέρφια όμηροι της Χαμάς είδαν ξανά τον σκύλο τους

Η οικογένεια γνώριζε ότι δεν υπήρχε κάτι που θα τα έκανε πιο χαρούμενα από το να δουν τον αγαπημένο τους σκύλο

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Schneider στο Ισραήλ όταν τα τρία αδέρφια Μπροντούτς που αφέθηκαν ελεύθερα από τη Χαμάς το βράδυ της Κυριακής είδαν ξανά τον σκύλο τους μετά από 50 ημέρες.

«Η οικογένεια γνώριζε ότι δεν υπήρχε κάτι που θα τα έκανε πιο χαρούμενα από το να δουν τον αγαπημένο τους σκύλο» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.

Στο βίντεο από τη συνάντηση του 4χρονου Όρια, της 8χρονης Γιουβάλ και του 10χρονου Όφρι φαίνεται ο Ρόντνεϊ, όπως είναι το όνομα του σκύλου, να πέφτει στην αγκαλία τους.

Δείτε το βίντεο

Μέχρι να απελευθερωθούν τα τρία παιδιά, ο πατέρας τους, όπως μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, είχε κοιμηθεί ελάχιστα δίνοντας αγώνα για την απελευθέρωσή τους αλλά και της συζύγου του που έπεσαν θύματα απαγωγής μαζί με την 4χρονη Αβιγκάιλ Ιντάν, η οποία έμενε σε γειτονικό σπίτι και κρύφτηκε μαζί τους αφού δολοφονήθηκαν οι γονείς της.
 

 

Την ημέρα της επίθεσης ο πατέρας των τριών παιδιών άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα και όταν την άνοιξε είδε την Αβιγκάιλ καλυμμένη από το αίμα του πατέρα της που ήταν και καλός του φίλος.

Η επόμενη κίνησή του ήταν να βάλει τα τέσσερα παιδιά και τη σύζυγό του στο δωμάτιο ασφαλείας ενώ ο ίδιος βγήκε έξω για να βοηθήσει και άλλους κατοίκους της περιοχής με τους τρομοκράτες της Χαμάς να εντοπίζουν τα τέσσερα ανήλικα και την γυναίκα που ήταν μαζί τους και να μεταφέρουν στη Γάζα.

Πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση