Η φωτιά σε εργοστάσιο αλουμινίου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου - «Viral» ένα χρόνο μετά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 12:46 Η φωτιά σε εργοστάσιο αλουμινίου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου - «Viral» ένα χρόνο μετά

Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να βγει εκτός ελέγχου μια φωτιά σε εργοστάσιο αλουμινίου στην Ισπανία και η κάμερα το κατέγραψε.

Τα πλάνα δείχνουν πόσο γρήγορα μια τυχαία πυρκαγιά μετατράπηκε σε πυρκαγιά που κατέστρεψε την οροφή, με τους εργαζόμενους στην αποθήκη της Alueuropa να καταφέρνουν μόλις τελευταία στιγμή να διαφύγουν, μεταδίδει σήμερα η SUN.

Οι αναφορές λένε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε αρχικά τυχαία λόγω «βλάβης».

Το σοκαριστικό υλικό έχει κοινοποιηθεί εδώ και έναν χρόνο ευρέως σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το X, πρώην Twitter, και το YouTube, με πολλούς σχολιαστές να λένε ότι φαίνεται σαν η φωτιά να είχε ανοίξει μια «πύλη για την κόλαση».

Το υλικό ασφαλείας αποκαλύπτει ότι δύο εργαζόμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν γρήγορα απομακρυνόμενοι από τον κίνδυνο, καθώς η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα.

Η φωτιά που έγινε viral στο διαδίκτυο:

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε τον Ιούνιο του 2022, συμπεριλαμβανομένων των δύο υπαλλήλων που φαίνονται στο κλιπ.

Το βίντεο στο YouTube, που ονομάζεται: «Μια πύλη στην κόλαση σε εργοστάσιο αλουμινίου που κατάπιε ολόκληρο το κατάστημα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», έχει μέχρι σήμερα προβληθεί περισσότερες από 141.000 φορές.

Ένας σχολιαστής δήλωσε: «Το βίντεο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα μπορούν να εξαπλωθούν οι πυρκαγιές. Αυτοί οι άνδρες είχαν κυριολεκτικά 20 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που άρχισαν οι φλόγες μέχρι το δωμάτιο να γίνει εντελώς ακατοίκητο και μη βιώσιμο».

Ένας άλλος έγραψε: «Αυτοί οι δύο εργαζόμενοι είναι ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΕΙΣ που έφυγαν όταν έφυγαν, λαμβάνοντας υπόψη την επικείμενη καταστροφή που έλαβε χώρα μόλις δευτερόλεπτα αφότου βγήκαν από το οπτικό πεδίο της κάμερας».

Ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Θυμηθείτε, παιδιά, απλά τρέξτε. Μην γυρίσετε πίσω για τίποτα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο. Μπορείτε να βγάλετε νέες φωτογραφίες. Δεν έχετε ιδέα πόσο σύντομα η οροφή θα πέσει πάνω σας».

Πηγή: SUN

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση