ΗΠΑ: Σκύλος έφαγε 4.000 δολάρια σε χαρτονομίσματα - Πώς κατάφεραν οι ιδιοκτήτες του να πάρουν πίσω μέρος των χρημάτων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 16:14 ΗΠΑ: Σκύλος έφαγε 4.000 δολάρια σε χαρτονομίσματα - Πώς κατάφεραν οι ιδιοκτήτες του να πάρουν πίσω μέρος των χρημάτων

Τα κατορθώματα του χαριτωμένου Σέσιλ έγιναν viral - «Το παζλ που δεν θέλει κανείς να φτιάξει τα Χριστούγεννα» γράφει ένας σχολιαστής στο Instagram για τη διαδικασία... ανάκτησης των χαρτονομισμάτων

Ένας χαριτωμένος σκύλος ενός ζευγαριού από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ απόλαυσε πριν από μερικές εβδομάδες το πιο... ακριβό γεύμα της ζωής του, αφού κατανάλωσε χαρτονομίσματα αξίας 4.000 δολαρίων τα οποία είχαν σηκώσει από την τράπεζα οι ιδιοκτήτες του και τα είχαν ακουμπήσει στον πάγκο της κουζίνας του σπιτιού τους.

Ο Σέσιλ, ένα goldendoodle (διασταύρωση Golden Retriever και Poodle) ηλικίας 7 ετών, είναι συνήθως ένα πολύ φρόνιμο σκυλάκι, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, τον Κλέιτον και την Κάρι Λο. Παρόλο που δεν έχει την τάση να μασάει πράγματα και να κάνει ζημιές, φαίνεται ότι πρόσφατα αποφάσισε να... δοκιμάσει καινούργια πράγματα. Για κακή τύχη του ζευγαριού που τον λατρεύει, ένα από αυτά τα πράγματα ήταν το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν μόλις σηκώσει από τον κοινό τους λογαριασμό και βρισκόταν πάνω στον πάγκο της κουζίνας του. Μόλις μισή ώρα μετά την ανάληψη των μετρητών, ο σκυλάκος βρήκε τα λεφτά πάνω στον πάγκο και άρχισε να τα μασάει και να τα καταπίνει.

«Τ' ορκίζομαι, αυτό το σκυλί δεν πειράζει ποτέ τίποτα. Ξαφνικά ο Κλέιτον μου φωνάζει "Ο Σέσιλ τρώει 4.000 δολάρια!!". Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να άκουσα καλά. Πήγα να πάθω έμφραγμα» είπε η 33χρονη Κάρι μιλώντας σε τοπική εφημερίδα για το περιστατικό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carrie Law (@ooolalaw)

 

Σύμφωνα με την Guardian, όταν το ζευγάρι αντίκρισε πανικόβλητο τι είχε κάνει ο Σέσιλ, μεγάλο μέρος των χαρτονομισμάτων βρισκόταν ήδη στο στομάχι του και στο πάτωμα είχαν απομείνει μόνο σκόρπια κομμάτια. Ανησυχώντας για την υγεία του σκύλου τους πήραν αμέσως τηλέφωνο τον κτηνίατρο, για να ρωτήσουν τι έπρεπε να κάνουν. Εκείνος τους καθησύχασε, λέγοντάς τους να παρακολουθούν τον σκύλο τις επόμενες ώρες και εάν εμφανίσει αδυναμία ή άλλα συμπτώματα να του τον φέρουν για να τον φροντίσει.

Κάπως πιο ήρεμο, το ζευγάρι ξεκίνησε την προσπάθεια να «συναρμολογήσει» τα σχισμένα χαρτονομίσματα που δεν είχε καταπιεί το goldendoodle. Αφού μίλησαν με την τράπεζα - που τους είπε ότι τέτοιου είδους ατυχήματα συμβαίνουν συχνά - ενημερώθηκαν ότι υπήρχε τρόπος να πάρουν πίσω τα λεφτά τους, εάν παρουσίαζαν κομμάτια των χαρτονομισμάτων που θα ήταν ορατός ο σειριακός αριθμός.

 
cecil_2

Μετά το ακριβό αλλά τελείως ανθυγιεινό γεύμα του, ο Σέσιλ έκανε εμετό και έτσι το ζευγάρι είχε ήδη πάρει πίσω μερικά σχισμένα χαρτονομίσματα. Για τα υπόλοιπα θα έπρεπε να ακολουθήσουν μια πολύ πιο δυσάρεστη διαδικασία, περιμένοντας το σκυλάκι να ενεργηθεί.

«Στεκόμασταν στον νεροχύτη και πλέναμε τα λερωμένα με κόπρανα χρήματα, πανηγυρίζοντας όταν βρίσκαμε κάποιο. Μύριζε τόσο άσχημα!», λέει η Κάρι για την εμπειρία της. «Δεν περίμενα ποτέ ότι ασχολιόμουν με το ξέπλυμα χρήματος, αλλά τελικά για όλα τα πράγματα υπάρχει μια πρώτη φορά» συμπληρώνει με χιούμορ.

Μετά τον καθαρισμό και τον έλεγχο των σκισμένων χαρτονομισμάτων, το ζευγάρι κατάφερε να πάρει πίσω τα περισσότερα από τα χρήματά του, χάνοντας μόνο 450 δολάρια.

cecil_3
 

Η Κάρι και ο Κλέιτον Λο δημοσίευσαν στο Instagram ένα βίντεο για την εμπειρία τους και τα... κατορθώματα του Σέσιλ το οποίο έγιναν viral.

«Το παζλ που δεν θα ήθελε κανείς να φτιάξει αυτά τα Χριστούγεννα» έγραψε ένας σχολιαστής κάτω από την ανάρτησή τους, με έναν άλλον να παραδέχεται ότι ήθελε να ζητήσει δώρο ένα κουτάβι για τις γιορτές, αλλά τώρα το έχει μετανιώσει.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση